Campanya "Diners al carrer" PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Casal   
dimarts, 23 de desembre de 2014 10:48

sense_papersFa uns mesos, el grup parlamentari de la CUP al Parlament de Catalunya es va posar en contacte amb el Casal per a proposar-nos participar en un projecte. Com a grup parlamentari, la CUP havia de rebre diners d'una partida extraordinària no pressupostada i havia decidit renunciar-hi a favor de col·lectius i entitats dels Països Catalans que poguéssin necessitar finançament. Se tractava doncs que el Casal fos un dels diversos col·lectius que es benficiés d'una part del diners, després de participar a una votació.
Des del Casal vam decidir que aquests diners servissin per donar suport a un altre col·lectiu de la nostra vila que els necessitava més. Per això i recordant l'orígen antifeixista dels que van crear el Casal, vam decidir que els diners anéssin al Col·lectiu de Sense Papers de Perpinyà que dóna suport als que avui en dia fugen del seu país i no troben a casa nostra les condicions per viure dignament. Com ho van fer els fundadors del Centre Cultural català.
Podeu seguir el Col·lectiu de sense papers de Perpinyà aquí:
http://www.facebook.com/collectifsanspapiers66

Si voleu més informació i votar per algun dels col·lectius que participa a aquesta campanya: http://dinersalcarrer.cup.cat

Darrera actualització de dimarts, 27 de gener de 2015 23:32