Taller d'escriptura teatral PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Casal   
diumenge, 6 de febrer de 2011 17:26
 Taller a nimat per Cristina BADOSA, professora a la universitat de Perpinyà

Els dimarts de 17h30 a 18h30
 a partir del 9 de febrer
Durada : 10 sessions

Gratuït i obert a joves i adults

Inscripcions f ins el 5 de febrer

 

 
El curs d’iniciació té com a objectiu l’aprenentatge de les tècniques bàsiques d’escriptura dramàtica:
la inspiració, el conflicte, l’acció dramàtica, el clímax, la relació causa-efecte, el diàleg, el monòleg, el llenguatge poètic, la caracterització dels personatges, l’espai i el temps de la representació, l’espai i el temps metafòrics, la dramatúrgia caòtica i fragmentària...

 

Els exercicis tindran com a font la tradició oral i local, així com les obres dramàtiques que serviran de recolzament i exemple. El curs hauria de culminar amb la producció d’un text d’un acte, produït pel conjunt dels participants.

 

Cristina Badosa. Biògrafa.

Va néixer a Barcelona el 1950. Llicenciada en Filologia Catalana, va fer la tesi sobre l'Estudi Crític dels pròlegs de Josep Pla (Evolució de la seva obra). Es va doctorar a la Universitat de Perpinyà amb la tesi Josep Pla. El difícil equilibri entre literatur i política (1927-1939), que va rebre el Premi de la Crítica Serra d'Or l'any 1995. Entre 1977 i 1987 ba dirigir la publicació dels Índexs de l'Obra Completa de Josep Pla i el 1996 va publicar el llibre Josep Pla. Biografia del solitari.

Darrera actualització de dijous, 17 de febrer de 2011 18:56